Jarin kotisivut
viimeksi päivitetty
 

   

Työt

Huhtikuun 2004 alkupäivistä alkaen työpaikkani on ollut Ecolane Oy.

Ennen

13.08.2001 alkaen aina maaliskuun 2004 loppupäiviin asti työskelin MatchEm Ltd:ssä ohjelmistonkehitystiimin vetäjänä ja myöhemmin ohjelmistoarkkitehtina ja sovelluskehityksen ja tietojärjestelmien yleismiehenä.

08.11.1999 - 20.06.2001 toimin Wapit Oy:ssä ensin tyoteryhmän päällikkönä ja sitten samaisen tuoteryhmän arkkitehtina. Tuona aikana toimenkuvaani kuului muun muassa vastuu sisällöntuotantotyökalujen kehittämisestä, kaikkea tuotekehityksen luotsaamisesta koodin kirjoittamiseen. Maaliskuusta 2001 pitkään esittämäni toive päästä teknisempiin töihin toteutui ja siirryin samaisen tuoteryhmän arkkitehdiksi. Samalla mukaan astuivat mobiiliviihdepalvelut. Työsuhteeni Wapitissa päättyi 20.06.2001 yrityksen mentyä konkurssiin.

02.11.1998 - 05.11.1999 olin vanhempana ohjelmistosuunnittelijana kehittämässä rahoitusalan ohjelmistoja. Aluksi työpaikkani oli CGS Oy, mutta helmikuun alussa fuusio liitti meidän osaksi RTS NetWorks Finland Oy:tä. Samalla toimipiste ja yrityksen tavat tehdä asioita muuttuivat minulle epämieluisemmiksi, joten tein projektini valmiiksi ja vaihdoin paikkaa.

01.11.98 asti olin ohjelmistosuunnittelijana Helsingin Pörssissä. Sielläkin toimenkuvani oli pääasiassa Javaa, olioita ja rahan pyörittelyn tarkkailun ohjelmistonkehitystä. Monen meta-tason päässä mistään oikeasti työstä, siis.

Sivutyönäni opetin kevääällä '98 Helsingin Yliopiston Tietojenkäsittelytieteen laitoksella. Ohjasin kahta ryhmää Ohjelmoinnin harjoitustöitä Javalla.

Minulla on myös oma firma, Tmi Nanosoft. Palkkatöiden, opiskelujen ja harrastusten viedessä kaiken aikani on kuitenkin ollut pääosin pakko unohtaa oma firma, ainakin hetkeksi..

Loistoni päivinä ;-) olin mukana rakentamassa alkuperäistä Suomen Compaqin veppisaittia ja koodasin ensin HTML:ää ja sitten Java-kilkkeitä erilaisia sivuja piristämään.


----------
etusivu - työt
----------